Seneste Køb & jeg har flyttet min blog

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here

Jeg har flyttet min blog til Cathrinewillumsen.com , så hvis i er venlige kan i måske give et kig på den?

I have moved my blog to Cathrinewillumsen.com , so please take a look at it.

Jeg har spottet noget af de bedste vinter tilbud, og med et formål om, at få mere farve ind i min garderobe, synes jeg selv, at jeg klarede det vildt godt! Jeg endte med at kun bestille én sort genstand, og det var en bodysuit, som jeg er absolut tilfreds med. Disse varer er budgetvenlige varer, som du burde at overveje!

Ja, sort vil altid være min yndlings farve! og din også. Men foråret nærmer sig, så det ville være ret rart at tilføje lysere farver ind i min garderobe. Jeg ved, at foråret i Danmark bliver kold, så jeg fik bestilt to strikkede trøjer til at forberede mig selv på det kolde, men forhåbentlig med solskin, vejr – jeg tænker at crop-toppen og bodysuiten vil være fantastiske til at skabe den perfekte fest outfit, og siden jeg er mig selv igen, skal jeg helt klart ud at føle mig selv igen og hvad er bedre end pigerne og byen? De siger at man kan træne en tiger, men man kan ikke tæmme den.

Jeg håber, at dette indlæg inspirerede dig og vil udfordre dig til at tilføje lidt lysere farver til din garderobe, men for nu, er det bare et af mine seneste køb, men jeg har planlagt et indlæg til i begyndelsen af marts måneden, hvor disse stykker vil blive nævnt. Men først, lad os sige farvel til vinter og hej til forår. 

Kisses, C

Likes

Comments