A big city date

OUTFIT DETAILS

T-shirt: Ralph Lauren

Skirt: Gina Tricot

Shoes: Adidas Originals

Bag: Love Moschino (sold out)

Similar bag: here

Sunglasses: Nelly.com

Jeg var nødt til at udtrykke, hvor meget jeg crusher på denne sorte mesh nederdel fra Gina Tricot, og hvor meget jeg er forelsket i dette mode stykke jeg er. Jeg købte nederdelen til galla aften tilbage i januar, og planlagde at tage den på til operaen også (det gør jeg stadig - Paris vi kommer). Jeg må indrømme, at jeg i begyndelsen var bange for, at det ville være for elegant at tage på som en hverdags outfit, men jeg tog fejl.

Jeg stylede den med en grundlæggende hvid skjorte og min varevogne kontrollerede slip på en gang, og absoloutely elskede det. Jeg ved, at repating outfits er frygtelig, men jeg elsker virkelig denne nederdel. Jeg troede også på en eller anden måde, at det ville være en nederdel som jeg kun kan tage på en gang, men jeg tog fejl. Jeg kan klæde den op og ned. Jeg vil helt sikkert style denne nederdel på mange forskellige måder, og jeg bringer den også med mig til Paris.

Jeg elsker at den er elgant, edgy og kan også bruges som en hverdags nederdel.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I needed to express how much I am crushing on this mesh skirt from Gina Tricot, and how absoloutely in love with this fashion piece I am. I bought the skirt for galla night back in January, and planned to wear it to the opera as well (still do – Paris we're coming). I have to admit that in the begining I was scared that it would be too elegant to wear as a casual outfit on the daily basis, yet I was wrong..

I styled this with a basic white shirt and my vans checked slip on once, and absoloutely loved it. I know repating outfits is dreadful, but I really love this skirt. I also somehow thought that it would be a one time outfit, but I can dress it up and down. I am definetly going to style this skirt in many different ways and I'm also bringing it with me to Paris.

I love how it's elgant, edgy and can be used as casual wear.

kisses,

C

Likes

Comments